Zážitkové akce pro členy

Zaujal Vás některý z benefitů? Nevahéjte a své nasbírané body utrácejte za některý z nabízených gastro zážitků! Stačí napsat rezervaci na email loyalty@garerestaurants.cz

VAŘENÍ PIVA SE SLÁDKY PIVOVARU U SUPA – Jak to vlastně celé bylo a je? A jak vaří pivo v jednom z nejlepších pražských minipivovarů? Už víte, že suroviny bereme od nejlepších dodavatelů. Kde se ale bere slad, kde chmel a jaký? Už jste viděli naši unikátní prosklenou varnu? Jak v ní vaříme pivo? Dáme si také ochutnávku piv a zavedeme vás do našeho podzemí, kde pivo leží. Pro milovníky piva je tento kurz nezbytnost!
VAŘENÍ PIVA SE SLÁDKY PIVOVARU U SUPA – Jak to vlastně celé bylo a je? A jak vaří pivo v jednom z nejlepších pražských minipivovarů? Už víte, že suroviny bereme od nejlepších dodavatelů. Kde se ale bere slad, kde chmel a jaký? Už jste viděli naši unikátní prosklenou varnu? Jak v ní vaříme pivo? Dáme si také ochutnávku piv a zavedeme vás do našeho podzemí, kde pivo leží. Pro milovníky piva je tento kurz nezbytnost!
Cena kurzu: 3 000 bodů / osoba
PRŮVODCE KÁVOVÝM SVĚTEM SE ŠÉFBARISTOU – Na začátku kurzu vám představíme naši pražírnu Made in Coffee. Následovat bude poutavý výklad o původu kávy, vysvětlení rozdílů mezi druhy zrn, popíšeme vám metody zpracování kávy. Nevynecháme ani praktickou ukázku pražení, samotný cupping a poradíme vám, jak si správně připravit kávu doma.
PRŮVODCE KÁVOVÝM SVĚTEM SE ŠÉFBARISTOU – Na začátku kurzu vám představíme naši pražírnu Made in Coffee. Následovat bude poutavý výklad o původu kávy, vysvětlení rozdílů mezi druhy zrn, popíšeme vám metody zpracování kávy. Nevynecháme ani praktickou ukázku pražení, samotný cupping a poradíme vám, jak si správně připravit kávu doma.
Cena kurzu: 2 000 bodů / osoba
DEGUSTACE VÍN SE SOMMELIEREM – Zaujmeme vás výkladem našeho sommeliera o nabízených vínech, následovat bude řízená degustace, představení firmy, záměr dovozu vín přímo od francouzských vinařů. Projdeme spolu významné vinařské regiony Francie a přechutnáme vzorky typických příkladů základních vín z daných regionů.
DEGUSTACE VÍN SE SOMMELIEREM – Zaujmeme vás výkladem našeho sommeliera o nabízených vínech, následovat bude řízená degustace, představení firmy, záměr dovozu vín přímo od francouzských vinařů. Projdeme spolu významné vinařské regiony Francie a přechutnáme vzorky typických příkladů základních vín z daných regionů.
Cena kurzu: 3 000 bodů / osoba
CUKRAŘINA S NAŠÍ ŠÉFCUKRÁŘKOU EVOU BOŇKOVOU – S naší skvělou šéfcukrářkou Evou Boňkovou máte na výběr z těchto kurzů: • Jablečný tatin – výroba křehkého těsta, práce s ovocem a dokončení dezertů. • Saint honoré – tradiční dezert, naučíte se kombinovat odpalované a listové těsto, příprava krému s vanilkou a žloutky, příprava karamelu a práce s nim. • Pralinky a vaření genáží, výroba domácích bonbonů.
CUKRAŘINA S NAŠÍ ŠÉFCUKRÁŘKOU EVOU BOŇKOVOU – S naší skvělou šéfcukrářkou Evou Boňkovou máte na výběr z těchto kurzů: • Jablečný tatin – výroba křehkého těsta, práce s ovocem a dokončení dezertů. • Saint honoré – tradiční dezert, naučíte se kombinovat odpalované a listové těsto, příprava krému s vanilkou a žloutky, příprava karamelu a práce s nim. • Pralinky a vaření genáží, výroba domácích bonbonů.
Cena kurzu: 3 000 bodů / osoba
JAK PRACOVAT S GRILEM – Naučíme vás, jak připravit pořádný steak na grilu, k němu omáčku, sezonní zeleninu, případně další speciality. Termín: ne — út 17:00 — 18:30, max. vždy 4 osoby v jednom termínu.
JAK PRACOVAT S GRILEM – Naučíme vás, jak připravit pořádný steak na grilu, k němu omáčku, sezonní zeleninu, případně další speciality. Termín: ne — út 17:00 — 18:30, max. vždy 4 osoby v jednom termínu.
Cena kurzu: 4 000 bodů / osoba